Prezentowane są na nim różnego rodzaju przepisy na tradycyjne regionalne potrawy. Do tej pory ukazały się trzy odcinki z przepisem na zupę rybną, farszynki oraz podpłomyki z warzywami.
Program nagrywany jest w domu królewskim klasztoru, a przygotowaniem potraw zajmuje się Bogusława Krejpcio - Nowosadko. Odcinki pojawiają się cyklicznie w każdy wtorek więc już dziś możecie się spodziewać kolejnych porad na przygotowanie smacznej potrawy.
Czytaj również:Klasztor w Wigrach wydał płytę. Warto mieć ją w swojej kolekcji
Tu oglądasz: Smog skraca życie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?