MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Ząbkach, (26.05-1.06.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Ząbkach, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Czechowicach-Dziedzicach, (26.05-1.06.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Czechowicach-Dziedzicach, (26.05-1.06.2024)

Polecamy

Strefa wolna od dymu tytoniowego nadal będzie funkcjonowała na ulicy Sejneńskiej

Strefa wolna od dymu tytoniowego nadal będzie funkcjonowała na ulicy Sejneńskiej

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Uczniowie pojadą na wycieczki szkolne za darmo! Startuje nowy program

Uczniowie pojadą na wycieczki szkolne za darmo! Startuje nowy program