MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nadtopiony lub żółty tłuszcz....
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Nadtopiony lub żółty tłuszcz.

Tłuszcz znajdujący się po zewnętrznej stronie mięsa powinien być biały, natomiast ten wewnątrz - szarawy. W świeżym mięsie tłuszcz jest zwarty i łatwo go odciąć. Wszelkie odstępstwa od tej reguły, powinny nas skłonić do zastanowienia się nad zakupem.

Zobacz również

Kaplica Promnitzów w żarskim kościele to prawdziwa perełka. Jest w trakcie renowacji

NOWE
Kaplica Promnitzów w żarskim kościele to prawdziwa perełka. Jest w trakcie renowacji

Dym w Karczmie w Hucie Szklanej. Co się wydarzyło?

NOWE
Dym w Karczmie w Hucie Szklanej. Co się wydarzyło?

Polecamy

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

O bezpiecznej Polsce w Unii Europejskiej mówił w Suwałkach Tomasz Frankowski

O bezpiecznej Polsce w Unii Europejskiej mówił w Suwałkach Tomasz Frankowski

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz