Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Festiwal tańca hip-hop w Krakowie. O prymat walczy aż 1800 osób z całej Polski

Festiwal tańca hip-hop w Krakowie. O prymat walczy aż 1800 osób z całej Polski

Niezwykłe narodziny w ogrodzie zoologicznym w Opolu. Na świat przyszedł takin złoty

Niezwykłe narodziny w ogrodzie zoologicznym w Opolu. Na świat przyszedł takin złoty

Polecamy

Czy pies może lecieć samolotem w kabinie? Te linie mają nawet menu dla pupila

Czy pies może lecieć samolotem w kabinie? Te linie mają nawet menu dla pupila

Jazda po alkoholu. Tu spotkasz najwięcej pijanych kierowców

Jazda po alkoholu. Tu spotkasz najwięcej pijanych kierowców

Lawina raportów o awarii! "Nie działa Internet i telewizja"

Lawina raportów o awarii! "Nie działa Internet i telewizja"