MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Tragiczny wypadek na drodze pod Bydgoszczą. Mamy zdjęcia z miejsca zdarzenia

NOWE
Tragiczny wypadek na drodze pod Bydgoszczą. Mamy zdjęcia z miejsca zdarzenia

Taka niedziela jest tylko kilka razy w roku! Kraków już się przygotowuje

NOWE
Taka niedziela jest tylko kilka razy w roku! Kraków już się przygotowuje

Polecamy

Oto najgorsze buty na upały. Powodują problemy nie tylko ze stopami. Unikaj ich!

O TYM SIĘ MÓWI
Oto najgorsze buty na upały. Powodują problemy nie tylko ze stopami. Unikaj ich!

Czy droga ekspresowa Białystok-Augustów-Suwałki powstanie?

Czy droga ekspresowa Białystok-Augustów-Suwałki powstanie?

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich